Мария Илиева - лице на новo AVON ухание

AVON парфюм Sensuelle Мария Илиева.

На какво ухае чувствеността? A Каква е тайната на чувствеността на Мария Илиева? На този въпрос дава отговор AVON с представянето на Sensuelle - нов завладяващ аромат. Лице на парфюма за България е певицата с кадифен глас и продуцент Мария Илиeва. Тя го представи на стилно събитие в столична галерия. За пафюма беше заснета красива фотосесия в Полша, на която Мария показва изключителна женственост и очарование.

Ароматът съчетава четири специални съставки - бергамот, гардения, кашмирена дървесина и ванилова орхидея. Разработен е от световноизвестните майстори парфюмеристи Оливие Кресп и Хари Кремон и е съвършена палитра от четири забележителни нотки за всяко от четирите основни женски настроения. Вдъхновен от истинските корени на женствеността, парфюмът събужда скритите женски енергии. Първата - страстта и пламъкът на спонтанността, се отключват от нотката на пенлив бергамот. Любовта, нежността и естественото майчинско чувство пък се таят в изискания аромат на гардения. С нотките на кашмирена дървесина новият парфюм събужда щастието, радостта у жената - изконното й състояние да се радва на живота, да празнува своята женственост. В аромата на ванилова орхидея пък е спотаена хармонията и прословутата женска взискателност и внимание към детайла.

AVON Sensuelle Мария Илиева

"Това е парфюм за нежната и чувствителна жена, който провокира най-женствената същност", сподели Мария Илиева.

Певицата подкрепя кампаниите на AVON вече повече от 10 години. Тя е едно от първите популярни български лица, които се присъединиха към инициативата на Компанията за борба с рака на гърдата "От любов към живота". Мария Илиева е втората българка, която AVON избира през 2012 г. за свое лице в България, след Ивет Лалова.

Потърси Sensuelle на страниците на AVON Брошура и разкрий своята чувствена същност!




Публикувай коментар

!-- #footer -->