Грим за дамите с очила

Дама с очила

Ако си от дамите, носещи очила и си се питала как точно да се гримираш и дали изобщо има смисъл да го правиш, то следващите редове вероятно ще са ти интересни и полезни.

Преди всичко бъди сигурна, че гримът се забелязва под очилата и очите ти със сигурност ще изглеждат по-съблазнителни и секси ако ги подчертаеш. Много мъже намират дамите с очила за секси, а някои жени дори нарочно носят очила със стъкла без диоптър.

Със сигурност очилата могат да бъдат голям плюс във визията ти, ако са подбрани добре спрямо лицето ти и ако знаеш как точно да се гримираш.

Ако очилата ти са цветни и модерни, то гримът ти трябва да бъде в неутрални тонове. Обратно - ако рамките не са ярки и цветни, тогава можеш да заложиш на всякакви цветове, които смяташ, че отиват на очите ти. При всички случаи обаче, не пропускай спиралата. Някои жени смятат, че е по-добре да не слагат спирала, за да не се размазва по-стъклата. Това няма как да се случи, ако изчакаш тя добре да изсъхне. Разликата със и без спирала е голяма, така че не се лишавай от нея.

Когато бързаш, заложи на молив за очи. Това е един от най лесните начини да подчертаеш погледа си, а за да изглеждаш безупречно през целия ден, използвай водоусточиви молив и спирала. В  AVON Брошура ще намериш богата гама от моливи за очи с различна консистенция и цвят, включително и такива с блестящи частици, когато искаш да постигнеш по-празнична визия. Много лесни за нанасяне с богат, плътен и траен цвят са гелообразните моливи АVON Supershock.

Освен с цвета на рамките, гримът ти трябва да е съобразен и с тяхната дебелина. Ако те са по-плътни, то и линията, с която очертаваш клепачите си, трябва да е по-дебела. За целта можеш да използваш, както молив, така и очна линия.

За да изпъкнат очите ти, нанасяй светли сенки под линията на веждите.

И не забравяй - твоят красиво подчертан поглед е едно от най-силните ти оръжия, дори зад очилата!

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->