Училище по красота... за мъже

 

AVON Men мъжка серия козметика

Отдавна отмина времето, когато кремът за бръснене и одеколонът бяха единствената козметика на мъжете. Днес козметичните продукти за господата са толкова много, а желанието на повечето да се поддържат е не по-малко от това на жените. Разбира се AVON, макар и предимно насочена към дамите, не пропуска и грижата за Вас мъже. Освен богатото разнообразие от мъжки аромати, Компанията има разработена цяла мъжка серия - AVON Men. Тя е специално съобразена с нуждите на мъжкото тяло и включва всичко необходимо за поддържането на отлична хигиена.

За студения сезон AVON разработи и специален зимен вариант на мъжката си серия, за да бъде грижата в по-суровия климат максимално ефективна. Продуктите са под наименованието Winter Sport. И двете мъжки серии можеш да откриеш на стр. 124 - 125 от актуалния AVON Kаталог.

AVON мъжка серия winter sport

Ето ги и основните стъпки на твоята ежедневната грижа:

СТЪПКА 1 - Душ гел

Душът е най-важната стъпка за поддържането на отлична хигиена. Душ геловете от серия AVON Men са разработени така, че можеш да ги използваш едновременно за косата и тялото. Те имат страхотно ухание и оставят чувство за свежест и лекота.

Съвет: Душът винаги трябва да бъде преди бръсненето, защото от топлината и хидратацята косъмът омеква. В същото време се премахват замърсяванията и бактериите, които биха довели до инфекция при бръснене.

СТЪПКА 2 - Бръснене

Нанеси гела за бръснене в дланта на ръката и го втрий в брадата. С помощта на този продукт самобръсначката ще се плъзга по-лесно по кожата и ще се намалят раздразненията.

Съвет: Ако можеш избягвай бръсненето срещу косъма, за да не се получи образуване на подкожни косми и възпаления.

СТЪПКА 3 - Балсам за след бръснене

Нанеси равномерно нужното количество от балсама върху обръснатите участъци с леки масажни движения. Този продукт е много мек и нежен към кожата и е дерматологично тестван за раздразнения. Той ще успокои кожата ти и ще я предпази от появата на зачервявания и пъпки.

Съвет: Изплакни обилно лицето си след бръснене със студена вода. Това ще затвори порите и ще спомогне за предпазването от бактерии.

СТЪПКА 4 - Тоалетна вода

Тоалетните води от серията AVON PRO - Pro Sport, Pro Ice, Pro Active и др. успокояват и освежата кожата след бръснене, като оставят трайно свежо ухание. Изсипи от тоалетната вода върху дланта, разтрий между двете ръце и нанеси нежно върху лицето и шията без силен натиск.

AVON тоалетна вода автършейв


СТЪПКА 5 - Рол-он

 

AVON men рол он

За да запазиш свежестта си през целия ден, задължително използвай рол-он. Антибактериалните му съставки запзват сухотата и неутрализират неприятната миризма. Можеш да заложиш на същата серия като автършейва или да избереш някой от другите мъжки аромати.

Съвет: Увери се, че кожата е напълно суха преди да нанесеш рол-он и изчакай да изсъхне преди да се облечеш. В противен случай може да се намали ефективността му.

Тези и всички останали продукти за мъжка грижа ще отриеш в настоящия AVON Kаталог и можеш да поръчаш по всяко време он-лайн чрез формата за поръчка: AVON Поръчка.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->