Как да се погрижиш за кожата си през зимата

AVON пяна за вана и кремове

Зимата е сезон, през който кожата ти изисква повече грижи. Ниската температура, заедно с факта, че носим много дрехи върху себе си, изсушават кожата ни и я правят много чувствителна, особено ако пренебрегваме дневната грижа. Не чакай пролетта, за да обновиш вида на кожата си.
Стъпка 1: Релаксираща вана
Първо намери време за себе си, за да се отпуснеш напълно с една дълга, топла вана! Използвай любимата си пяна за вана от AVON, за да енергизираш тялото си. Това ще бъде добро начало за релаксация през зимата. Не забравяй и за доброто настроение!
Съвет за красота: Ако искаш да направиш ваната си дори по-енергизираща, добави малко капсули с витамин Е и D. Те ще подхранят кожата ти.
Стъпка 2: Подхранване на тялото
През зимата кожата ти е изложена на външни фактори повече от обикновено. За да я подхраниш, използвай продукти за грижа за тялото като Масло за тяло Planet Spa с африканско масло от шеа. Масажирай нежно и обилно върху цялото тяло. Това ще остави кожата ти мека и блестяща.
Съвет за красота: Понякога кожата ни се нуждае от крем повече от веднъж дневно. Дневен лосион, съдържащ глицерин, масло от шеа или друга хидратираща съставка й позволява да се възстанови по-бързо.
Стъпка 3: Защита
Използвай специални кремове с допълнителни съставки като витамини E, D, C и Омега-6, за да запазиш кожата си в добро състояние. Нанасяй дневен крем за студено време всяка сутрин върху лицето, за да го предпазиш от ниските температури.
Съвет за красота: За най-добра защита използвай дневен и нощен крем. Те имат различни формули с подхранващи съставки, които съживяват кожните клетки.
Стъпка 4: Грижа за ръце и устни
Дехидратираните ръце се нуждаят от защита през целия ден - носи крема за ръце в дамската си чанта и го използвай всеки път след като си измиеш ръцете. За да избегнеш напукване на устните, нанасяй балсам няколко пъти дневно.
Съвет за красота: Ако използваш червило или гланц за устни, това не е достатъчно за зимата. Най-доброто, което можеш да направиш е да нанасяш балсам за устни преди червилото или гланца.
Всичко необходимо за добрата зимна грижа за кожата ще откриеш в AVON Каталог.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->