Пълноценен релакс в няколко лесни стъпки

Открадни време за себе си и дай на кожата си обновяванетo, което заслужава. За целта са ти нужни няколко продуктa на АVON и желание да си доставиш наслада.

AVON продукти за SPA и крем за лице

Стъпка 1: Наслади се на турска баня.
Приготви си топла вана и добави 1-2 капачки от маслото за тяло Planet Spa. Едно от основните му предимства е, че прониква дълбоко в кожната тъкан и стимулира обновяването й. Маслата за вана подобряват кръвообращението, като разширяват кръвоносните съдове. Освен това намаляват умората и сковаността в ставите, запазват нивата на колаген в кожата за по-младежки и свеж вид.
Стъпка 2: Разкрий свежестта на лицето
След като порите са се отворили от парата е време за маска за лице. Постави малка част на върха на пръстите си и размажи по лицето и шията с кръгови движения. Започни от брадичката, като се движиш нагоре и навън. Остави маската да изсъхне и след 5 минути ще усетиш кожата си по-стегната. Изплакни лицето си с вода, като леко масажираш, за да отмиеш продукта. Кожата ти ще бъде чиста и освежена.
Съвет: Винаги почиствай лицето си много добре  преди употреба на маска - така тя ще има директен контакт с порите за по-ефективно действие.
Стъпка 3: Приготви се за обновяване След като подсушиш лицето си, нанеси нощния крем ANEW Reversalist върху лицето и шията си, като нежно масажираш до пълното попиване на продукта. Нощните кремове работят докато спиш, а кожата ти е обновена и освежена на ледващия ден.
Съвет: Нощните кремове са по-гъсти и по-интензивни от дневните. Това е така, защото те действат докато спиш. Не разменяй нощните кремове с дневни и обратно, защото двата продукта работят по различен начин.
Стъпка 4: Възстановяване на ръцете и ходилата
И последно, но не по важност. Не забравяй да се погрижиш за ръцете и стъпалата си. Нанеси плътен слой от крема за ръце и стъпала Planet Spa. Изчакай от 3-5 минути да попие и размажи, каквото е останало. Кремът Planet Spa е дълбоко подхранващ, хидратиращ и обновяващ, като прави кожата копринено нежна.
Съвет: Винаги нанасяй повече крем, като масажираш по-интензивно около кокалчетата и петите, тъй като тези зони са по-податливи на изсушаване.

Всичко необходимо за този домашен SPA ритуал можеш да откриеш в AVON Каталог.




Публикувай коментар

!-- #footer -->