Парти вечери с AVON

Предстоят ти много парти вечери и разбира се стилът ти е важен. Като всяка, държаща на себе си дама, ти се иска да блеснеш на партито. Лесно е да бъдеш звездата на вечерта с аксесоарите на AVON. Те отговарят на на-новите модни тенденции и правят страхотно впечатление.

ДРЪЗКИТЕ БИЖУТА истински допълват вечрните тоалети. Това е сравнително нова тенденция, противоположна на по-класическия подход, при който вечерните бижута са по-семпли. По-смелите аксесоари придават модерен външен вид и могат да направят чудеса с един изчистен официален тоалет.

Дали ще заложиш на толкова актуалните златиси, изчистени бижута от метал, класичеките перли в елегантен модерен вариант, вечните кристали или нещо по-абстрактно, зависи само от собствения ти моден усет.

AVON златно колие Mindy

AVON перлено колие Cecilia

AVON колие с кристали Sarina

AVON колие с кристали Reta

AVON колие Ruben

Бижутата могат да са не само под формата на колиета, обици и пръстени, но и като фиби и диадеми, които перфектно да подчертаят официалната ти прическа.

AVON златни фиби за коса Reims

Вечерната чантичка е просто задължитена, защото не само допълва тоалета, но ще събере най-важните ти неща, като червило, мини парфюм и др.

AVON Чанта-плик Leila

БЕЗУПРЕЧНИЯТ ГРИМ е като бижу за лицето ти. Правилно подбран и добре нанесен, той ще подчертае най-красивото в теб и ще ти даде още повече увереност и самочувствие. На страниците на всеки AVON Каталог освен огромно разнообразие от декоративна козметика, ще намериш и ценни съвети от стилистите и гримьорите на AVON.

AVON гримове

ХУБАВИЯТ ПАРФЮМ може да има невероятен ефект. Тези вълшебни капчици са финалният щрих. Количеството не трябва да бъде нито малко, нито много. Бъди умерена и няма да сгрешиш. Хубавият аромат трябва да бъде част от твоята същност. Подбери го така, че няколко минути, след като го нанесеш да не го усещащ твърде силно. Това означава, че уханието му е точно за теб и не те дразни. Сред богатото разнообразие на тоалетни води и парфюми на AVON със сигурност ще откриеш твоя аромат. За вечерните партита залагай винаги на парфюма, заради по-голямата му трайност, а в чантичката си носи и мини аромат, с който да се освежиш по време на празника.

 

AVON парфюм Today

 

ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ И САМОЧУВСТВИЕ са може би най-важни, за да изпъкне твоята индивидулност, така че никога не ги забравяй. Сложи красив тоалет и най-хубавата си усмивка, а за останалото ще се погрижи AVON. Това е гаранция за успех!

 
Публикувай коментар

!-- #footer -->