Подготви се за AVON BB промяна!

AVON BB крем

Какво ще кажеш да замениш четири от продуктите, които слагаш върху лицето си всяка сутрин само с един? Сигурно ти е малко трудно да го повярваш, но ти се иска да е възможно, нали?

Да, възможно е с един нов мултидфункционален продукт, който AVON вече предлага. Някъде между тониращия хидратиращ крем и плътния фон дьо тен се появява един разкрасяващ балсам, наречен накратко ВВ крем (от "Beauty Balm"). Този продукт съчетава функциите на фон дьо тен, слънцезащитен крем, хидратираща грижа и терапия против стареене на кожата в един продукт. Колко добре звучи!

ВВ кремовете за първи път се появяват в Германия като средство, което прикрива белезите от пластичните операции, но мултифункционалното му приложение скоро го превръща в мания в азиатските страни, особено в Корея, където хората търсят грим, който да избелва лицето им. Формулата в вропейските ВВ кремове се фокусира върху това да дарява кожата с равен и здравословен тен.

Всеки ВВ крем функционира като ефикасен хидратиращ продукт със слънцезащитен фактор и паралелно с това осигурява плътно покритие. Повечето грим продукти с тониращ ефект изсушават кожата и от продукта се образуват струпвания по фините сухи линии. Именно затова ВВ кремът е разработен така, че да хидратира максимално кожата и да не позволява тя да се изсушава. В резултат получаваш мека и гладка повърхност, която изглежда здрава и подхранена.

Ще забележиш, че при ВВ кремовете, за разлика от фон дьо тена, няма толкова голямо разнообразие от нюанси. Това е така, защото ВВ кремовете осигуряват леко покритие, което се слива с цвета на кожата, като й позволява тя да засияе. Това превръща този продукт във фаворита на годината.

ВВ кремът замества употребата на серум, хидратираща грижа, основа за грим, фон дьо тен и слънцезащита. Може да се носи самостоятелно като тониращ продукт, върху серум или хидратиращ крем, или под пудра за лице, в зависимост от желаното ниво на покривност. Има лека формула, обогатена с витамини и минерали, съдържа SPF, заглажда кожата, изравнява тена, намалява червенината, прикрива несъвършенствата и хидратира.

Своята нова лесна и глезеща грижа можеш да поръчаш от AVON Брошура.




Публикувай коментар

!-- #footer -->