AVON ANEW Vitale - експлозия от енергия за кожата ти!

С удоволствие ти представям нова линия от луксозната бяла козметика ANEW на AVON. Това е розовата ANEW Vitale, която достойно заема мястото си сред останалите линии от серията, посрещайки нуждите на кожата на възраст 25+.

ANEW Vitale кремове

Какво представлява ANEW Vitale?

Това е режим, формулиран с нова революционна технология, която стимулира производството на протеин SP1, като в резултат на това кожата е с по-младежки и отпочинал вид.

Какви продукти съдържа?

ANEW Vitale кремове

Линията стартира с 4 продукта: дневен, нощен, околоочен крем и почистващ лосион.

Какви ползи осигурява Vitale?

Отпадналост, умора, фини линии, разширени пори... Познато, нали? С Vitale почти изчезват една по една и кожата започва да изглежда отпочинала, свежа, гладка, хидратирана и заредена с енергия, или просто безупречна.

Какво представляват формулите?

Кадифено гладки, бързопопиващи с приятен цветно-плодов аромат. Хидратират и даряват кожата с аромат без да оставят лъщене.

За кой е предназначена ANEW Vitale?

Продуктите са предназначени за възрастовата група 25-35 години, като видимо намалява фините линии, разширените пори, подобрява отпадналия и уморен вид на кожата.

Как трябва да се използват продуктите?

В грижата за кожата всеки ден е важен. Новите ANEW продукти се използват като част от всекидневния режим, за постигането на оптимални резултати. Заедно те допълват и подсилват действието си.

Какви са впечатленията на хората, които вече са изпробвали новите ANEW Vitale?

Наскоро AVON проведе потребителско проучване, според чиито резултати 87% от хората, които са имали фини линии, разширени пори, уморен вид на кожата, потвърждават, че тези признаци на практика изчезват. Освен това са оценили и кадифено-гладката формула с приятен аромат, която не причинява акне, и осигурява красив и здрав вид на кожата.

Всички продукти от линията ANEW Vitale можеш да поръчаш от AVON Брошура.




Публикувай коментар

!-- #footer -->