"От любов към живота" с първа награда и дарен ехограф за Плевен

AVON От Любов към живота ехограф дарение

Кампанията на AVON "От любов към живота" получи ПЪРВА НАГРАДА от 10-тото издание на Наградите за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите в категория "Маркетинг, свързан с кауза".

"Вече 11 години екипът на AVON България влага услилия и сърце, посвещавайки се на каузата за превенция на рака на гърдата у нас. Тази награда е за всички Представители, чрез които се предлагат продуктите от специалната благотворителна розова серия и за всички, закупили продукт, в подкрепа на борбата с най-коварната женска болест. Всяко признание за кампанията "От любов към живота" ни кара да се гордеем и да продължаваме да работим с огромно желание, за да научим българката да се грижи за своето здраве и да съдействаме за по-достъпна профилактика и диагностика на рака на гърдата у нас", сподели Люба Василева, специалист PR и реклама на AVON България, Албания и Македония.

В навечерието на най-женския празник, 8-ми март, AVON дари ехограф за образна диагностика на Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Герги Сандански" - гр. Плевен. Дарението бе осъществено в рамките на кампания за борба с рака на гърдата. С това дарение любимата ни козметича Компания осигури по-достъпна и качествена профилактика на жените от града и региона.

Дарението цели да се фокусира върху превенцията на това заболяване сред жените на възраст между 30 и 50 години. През следващите 2 месеца стартира и програмата за безплатни профилактични прегледи на жени в неравностойно положение в Плевен и региона, за които ще бъде предоставена и подробна информация допълнително и своевременно.




Публикувай коментар

!-- #footer -->