Целулит под заплаха

AVON Solutions Cellu Break антицелулитен лосион

Преди да настъпи най-топлият сезон, когато повече от всякога искаш да изглеждаш добре, AVON ти представя новия си Антицелулитен лосион Solutions Cellu Break с екстракти от плод на глог и кафе. Това е продукт с двойно действие, който ще те освободи от целулита.
КАКВО е целулит?
Целулитът са кожни образувания, които се проявяват под формата на нарушен контур и набраздена  повърхност на кожата (т. нар. портокалова кожа).
КАК се образува?
Целулитът се формира подкожно. При увеличаване  на размера на мастните клетки клетъчните стени губят еластичността си и се деформират. Поради липса на място под кожата разширените мастни клетки се придвижват към повърхността й, образувайки набраздена кожа или целулит.
КАК да се отървеш от него?
Използвай новия Антицелулитен лосион  Solutions Cellu-Break, който стимулира клетъчния метаболизъм, за да намали мастните натрупвания в клетките.
Резултат: видимостта на целулита е значително намалена.
Solutions Cellu-Break увеличава изгарянето на мазнините с до 200% само след 6 дни.

След 2 седмици нaмaлява дълбочината и интензитета на целулита. След 4 седмици значително подобрява вида на целулита, погледнат от всеки ъгъл и спомага за предотвратяване появата на нов целулит.

Постави целулита под заплаха! Открий своя път към гладката кожа на страниците на AVON Каталог.




Публикувай коментар

!-- #footer -->