Ще се влюбиш в извивките си!

AVON стягащо бельо

През пролетта всичко се събужда за нов живот след дългия зимен покой. Ти също желаеш промяна, а и сигурно ти се иска да свалиш някое килце за пролетта. Разбира се това изисква малко усилия, но, докато постигнеш съответните резултати, можеш да направиш така, че силуетът ти да изглежда страхотно с дрехите на мига. AVON ти  предлага нещо, с което желаната фигура е факт веднага. Новата колекция стягащо и оформящо силуета бельо ще те направи неотразима за всеки повод, но трябва да имаш в предвид 3 важни неща:

1. KAЧЕСТВОТО

Стягащото бельо на AVON е направено от най-висококачествените, удобни и меки материали. Носенето на грубо и твърдо бельо може да бъде истински кошмар, така че не рискувай! Сложи красива удобна рокля над стягащото бельо, за да се чувстваш комфортно и леко.

2. ИЗБОРЪТ

Винаги имай в предвид формата на тялото си , когато избираш тоалета и бельото. Не бива платът да се нагъва и увисва, където не трябва. Ако си закръглена в областта на коремчето, носи по-свободни дрехи около талията и такива, които се разкрояват под бюста. Стягащото бельо ще оформи така силуета ти, че дори да не си слаба, формите ти ще изглеждат привлекателно и няма да има излишни гънки по дрехите.

3. РАЗМЕРЪТ

Стягащото бельо изглежда малко, но в това е тайната му! Придържай се към стандартната номерация. Експертите на AVON изготвиха специални таблици с размери, които ще откриеш в Мини AVON Брошура и които ще ти помогнат правилно да се ориентираш при избора си.

Не пази тайната само за себе си, разкажи и на приятелките си за страхотния ефект на стягащото AVON бельо! :)

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->