Нов продукт в розовата серия на AVON

AVON От любов към живота чаша, калъф за теелфон, колие

Вече единадесета поредна година голямото семейство на AVON България е част от най-мащабната благотворителна кампания, "От любов към живота".
Тази пролет сред благотворителните продукти има съвсем нов и любим аксесоар - калъф за мобилен телефон! Удобен и кокетен, калъфът е чудесно предложение за подарък, при това - с кауза!
Колкото повече розови продукти бъдат поръчани, толкова по-голямо ще бъде дарението за 2013 г. Заедно можем да се противопоставим на най-коварната женска болест, събирайки средства за ранна диагностика и профилактика на жените. Припомняйте на своите дъщери, майки, сестри, приятелки и колежки, че превенцията на рака на гърдата е най-бързият път до лечението му!
Борбата срещу рака на гърдата се превърна в една от най-значимите и обединяващи българите каузи. Доказателство за това беше благотворителното участие на българските звезди на щанда на AVON, на който те лично продаваха продуктите от розовата серия.
През 2012-та година в юбилейното издание на кампанията благодарение на всички Вас беше събрана и дарена сумата от 100 000 лв! Дарението е предназначено за закупуване на безплатни профилактични прегледи, защото
ракът на гърдата е 100% лечим, ако бъде установен навреме. С дарението ще бъде финансирано обслужването на прегледи с апаратурата - т.е. ще се осигурят безплатни профилактични прегледи за жените на територията на няколко града в страната!
Всички продукти от благотворителната розова серия на AVON ще откриеш в AVON Каталог.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->