Перфектен силует за 2 седмици

Пролетта вече е тук и всички се замисляме за фигурата си. И правилно - точно сега е моментът да вземем мерки и да се чувстваме отлично, когато облечем красивите си пролетни и летни дрешки, а дори и банските. Много скоро ще е достатъчно топло за тях, но все пак имаш нужното време, за да изваеш силуета си и да се справиш с един от най-неприятните проблеми, наречен целулит.

Мерките в тази насока трябва да са комплексни, т.е. и отвътре и отвън. Увеличи приема на свежи зеленчуци, фрешове и вода. Разхождай се повече, времето вече го позволява. Ако нямаш време за фитнес, подбери подходящи за себе си упражнения,  с които да тонизираш ежедневно тялото си.

AVON антицелулитен гел

Комбинирай всичко това с малкия, но силен помощник на AVON - новият CELLU-BREAK 5D. Той ще е твоят съюзник за справянето с целулита отвън. Тази мощна терапия действа в 5 измерения едновременно:

- намалява видимостта на целулита

- засилва изгарянето на мазнините

- оформя и стяга

- предотвратява образуването на нов целулит

- заглажда и хидратира кожата

Можеш просто да замениш обикновения се лосион с CELLU-BREAK 5D за местата, където имаш целулит. За да бъде действието на продукта максимално, е добре да го нанасящ след душ, когато порите на кожата са чисти и отворени. Освен това AVON предлага и специален масажор, който можеш да откриеш на страниците на AVON Каталог. Използвай го, за да втриваш антицелулитната терапия, като с това ще засилиш кръвообръщението и ще подсилиш действието му.

Започни сега, бъди упорите и позитивно настроена, и се редвай на първите резултати само след 2 седмици. Ти ще се гордееш с кожата си, а AVON ще се гордее с теб!





Публикувай коментар

!-- #footer -->