15 години AVON България

AVON България

Скъпи приятели, тази година любимата ни козметична Компания празнува 15 години откакто е на българския пазар и ни радва със своите продукти. Нека направим кратко пътешествие през най-важнте събития от тези красиви 15 години.

1999г. - AVON открива първия си офис в България с 8 зонални мениджъри и първата AVON Брошура, която се разпространява само в гр. София.

2000г. - Компанията създава 22 зони на територията на страната и провежда обучения из цяла България.

2001г. - само за година броят на Представителите се удвоява в резултат на "Открити дни" и програми за развитие на нови Представители.

2002г. - в България стартира кампанията срещу рака на гърдата "От любов към живота".

2003г. - AVON печели 3 награди на изложенето "Арена на красотата".

2004г. - Компанията дарява първия в България мобилен мамограф.

2005г. - провежда се първият поход в подкрепа на борбата срещу рака на гърдата "От любов към живота" с цел набиране на средства за кампанията.

2006г. - представена е трилогията Today Tomorrow Always - най-успешният premium бранд на AVON в централна Европа.

2007г. - по повод лансирането на нова серия грим AVON организира AVON Style Academy - серия атрктивни грим сесии и модни ревюта из страната с участието на съзвездие от популярни лица и таланти.

2008г. - годината минава под знака на иновативната серия грижа за кожата ANEW - пионер в създаването на нови технологии с над 30 патента и множество революционни открития през годините.

2009г. - AVON България пуска първата си реклама за набиране на Представители.

2010г. - AVON България постига най-добри резултати за цял свят от кампанията по лансиране на аромата Outspoken by Fergie.

2011г. - в страната ни стартира кампанията за подкрепа на жертвите на домашно насилие "Говори открито срещу домашното насилие".

AVON пълни зала 1 на НДК за първи концерт от кампанията срещу рака на гърдата "От любов към живота". Концертът се казва "Графа и приятели".

2012г. - Ивет Лалова става първата българка, лице на AVON.

2013г. - Компанията за жени привлича цял екип звездни експерти в подкрепа на обновената линия декоративна козметика.

2014г. - AVON отбелязва своята 15-годишнина в България.

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->