4 лесни стъпки за красиво оформени вежди с AVON

 

Веждите са като рамка за очите, затова когато са добре оформени, погледът и цялостното излъчване на лицето са по-красиви. С малките AVON помощници можеш да постигнеш страхотен ефект в няколко стъпки.

Стъпка 1 Много ще те улеснят шаблончетата с различни форми, затова избери сред тях този, който е с форма, най-близка до естествената извивка на веждите ти. Постави го върху всяка вежда и очертай контура със светъл молив за вежди. Твърде тънките вежди отдавна не са на мода. Очертвайки по този начин, ще можеш да ги уплътниш в последната стъпка.

Стъпка 2 След като веждите са  правилно очертани, можеш да отскубнеш с пинсета излишните косъмчета извън очертанията. Така няма да се притесняваш, че може да ги изтъниш прекалено много или да изкривиш формата.

Стъпка 3 Разреши косъмчетата нагоре с малко  гребенче или четчица и с подходяща ножичка ги скъси леко. Така ще изглжедат красиво подредени и няма да се разрошват.

Стъпка 4 Накрая използвай сенките за вежди, за да подсилиш цвета и да постигнеш по-естествен ефект, отколкото при очертаване с молив. Тъмния нюанс нанеси върху косъмчетата и извън тях (ако естествените ти вежди са по-тънки от шаблона) до очертаното в стъпка 1 с молив. Така ще постигнеш по плътен, красив и модерен вид. Светлия нюанс използвай точно под и над очертанията на веждите, като го разнесеш добре, за да се слее с кожата. С това ще придадеш завършенoст.

Всички необходими продукти за красиво и лесно оформяне на веждите ще откриеш в актуалния AVON Каталог. За да поръчаш бързо и удобно он-лайн с доставка до дома си, използвай формата за поръчка.

AVON продукти за вежди

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->