AVON за един по-зелен и красив свят

 

Hello Green Tomorrow Папагал

Освен за красотата, здравето и независимостта на жените, AVON има и мисия, свързана с опазването на застрашените тропически гори, които са жизненоважни за оцеляването на планетата. Тя се нарича Hello Green Tomorrow и в нейна подкрепа любимата ни Козметична Компания предлага линия продукти под името "Здравей, мое зелено утре". Когато закупиш такъв продукт, освен че се сдобиваш с нещо красиво и практично, ти ставаш част от тази благотворителна мисия, защото 100% от постъпленията AVON предоставя на своята Фондация за жени. Тя от своя страна ги разпределя между Световния фонд за дивата природа (WWF) и The Nature Conservancy за финансиране на проекти, опазващи застрашените тропически гори.

Ето и 2 от "зелените продукти" на линия Hello Green Tomorrow:

AVON чанта и гривна Hello Green Tomorrow

Унисекс гривна с каишка от 100% памук, която включва регулируема закопачалка и украшение във фрмата на листо. Опаковката е екосъобразна и е направена от рециклирана хартия. Всички бижута на AVON са хиполаергенни.

Екологична чанта за многократна употреба с природен мотив. Сгъни я и я носи в дамската си чанта, за да ти е винаги под ръка и да използваш при нужда вместо да купуваш найлонови торбички. Изработена е от 100% екопамук, а щампата е направена с екологични бои. Размери - 46х27х15см.

Ако искаш да си част от тази инициатива можеш да поръчаш своите "зелени" продукти оттук: AVON Поръчка.

Нека заедно кажем: "Здравей, мое зелено утре"!

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->