Как да контурираме лицето си като звездите с AVON

Тенденцията за контуриране в грима трайно се наложи, заради страхотния ефект, който се постига с тази техника. Неслучайно много от известните дами се доверяват именно на този тип макияж за перфектната си визия. Ти също можеш да откриеш тайните на контурирането и да бъдеш неотразима дори без услугите на професионален гримьор. Нужни са ти само малко умения и разбира се подходящи продукти. AVON вече предлага контуриращ сет 3в1, който включва руж, бронзираща пудра и подчертаваща пудра, и с него ще постигнеш професионално извайване на лицевите контури.

AVON комплект за контуриране

Стъпките основно са 3 и нагледно са показани на схемата, за да ти е по-лесно да ги изпълниш. Имай в предвид, че преди самото контуриране, тенът на лицето ти трябва да е изравнен с подходяща основа за грим и фон дьо тен. Освен това задължително при контурирането е отличното разнасяне и преливане на цветовете! За целта е много важно използването на подходяща за целта четка, каквато AVON предлага. И така да преминем към действие:

Стъпка 1 - очертай зоната под скулите, челюстта, от двете страни по дължината на носа и ъглите на челото с най-тъмния цвят.

Стъпка 2 - подчертай средната част на челото, скулите на очите точно под веждите, предната част на носа, най-горната част на бузите, над и под устните и върха на брадичката. Стъпката се извършва с най-светлия цвят.

Стъпка 3 - озари скулите на лицето си като използваш ружа (средно тъмният, розовеещ цвят)

AVON схема за контуриране

Когато контурирането се прилага при цялостен грим, включващ основа, фон дьо тен, сенки, подчертаване на веждите и всичко останало, ефектът наистина е поразителен, както може да се види на тези снимки. Не се съмнявай, че с качествени продукти и малко упражнения можеш да постигнеш този "Уау" ефект!

За да поръчаш продукта за контуриране и четката на AVON, използвай формата за он-лайн поръчка оттук: AVON поръчка

AVON пълен грим с контуриране

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->