Как премина Търговската Конференция 2010 на AVON в гр. Варна

Вчера се състоя Търговската Конференция 2010 на AVON в гр. Варна. Присъствахте ли? Днес сутринта получих в електронната си поща впечатленият на нашият координатор от Варна - Емилия Иванова. Ако не сте успели да присъствате, това е специално за вас:

fergie-avon

Приключи Търговската конференция на AVON - 2010 г. в гр. Варна под мотото "Стани Звезда".В ролята на водещи тази година се изявиха дивизионните мениджъри на три от най-успешните дивизии в България, а специален гост бе Търговският Директор на АVON за България, Македония, Албания и Черна Гора -Богдан Мурару. Естествено, в центъра на събитието, бе най-новият аромат на мултиплатинената певица и артист Фърги- outspoken, създаден ексклузивно за AVON.И именно заради успеха на този страхотен аромат, АVON много скоро ще зарадва всички, които искат да се почувстват като истински звезди, и ще им даде възможността да се изявят в най-новия конкурс за певци и създатели на песни, който организира. На най-добрият, ще бъде подарен собствен албум, а всички останали, които обичат да си припяват само в банята като мен, ще могат да се изявят като жури и то...със самата Fergie! И за да се затвърди певческия характер на тазгодишната конференция, настроението на всички ейвънци бе подгрявано от Деси Добрева, която успя да разпее дори дивизионен мениджър. Естествено, не се размина и с най-хубавия момент -награждаването на най-добрите в голямото ни семейство за изминалата година. Всички представители, координатори и мениджъри успяха да почувстват магията и на предстоящите Коледни празници, с представянето на най-хубавите и силни предложения,които АVON е приготвил за своите клиенти -страхотни подаръчни комплекти през следващите три кампании, както и лимитирани серии продукти със специална коледна опаковка.А Вие, не забравяйте да напишете писмо до Дядо Коледа....и...започвайте да си припявате в банята, току виж сред вас е излязла следващата Fergie.

 

Благодаря ти, Емилия, страхотно резюме!




2 comments for “Как премина Търговската Конференция 2010 на AVON в гр. Варна”

  1. Gravatar of Zdravka UzunovaZdravka Uzunova
    Posted 28 Октомври 2010 г. at 22:34:01

    Търговската конференция тази година беше много добре подготвена с материалите и с забавленията .Много ми хареса имахме нужда да се заредим с повече хъс за работа .Благодарим на организаторите!

  2. Gravatar of Ива Ива
    Posted 07 Декември 2010 г. at 21:26:01

    Както обикновено - МНОГО ШУМ ЗА НИЩО !!!

Публикувай коментар

!-- #footer -->