Поръчки през Skype

През месец Март, AVON България обяви възможност за поръчка през Skype. За много хоране стана ясно как работи това, а други дори се опитват да го използват погрешно!

Първото и най-важно нещо е, че тази услуга е достъпна само за ПРЕДСТAВИТЕЛИ. Крайни клиенти поръчват по стандатният начин - чрез представител. Тази услуга реално замества телефонната връзката с оператор от сайта, със скайп вързка - което цели намяване на разходите за телефонни разговори.

AVON Skype

Това е на кратко инструкцията. Skype бутона е видим, когато се автентицирате в сайт на AVON за представители. Много от представителите на AVON не използват често сайта за представители, за това ще ви покажа, как това може да стане и без да влизате в сайта.

  • 1.Стартирайте скайп
  • 2.Изведете "клавиатурата" за набиране на телефонен номер. Като натиснете бутона "Call Phones", който се намира точно под списъка в с контакти.
    call.phones
  • 3. Наберете skype номера на AVON - "a3477352"
  • avon.skype

  • 4. Изберете желаната услуга.

За съжаление, услугата към момента на съставяне на този пост не работи - при опит да бъде избрана някоя услуга, се връща съобщение, че е достъпна само за потребители с тонално набирание (обиновен телефон).

Дано скоро отново започне да работи, ще бъде голямо обклечение за всички представители.

Ако някой клиент би желал да направи поръчка за продукти по скайп, може да се свърже с мен на skype:avonbg.com Skype AVON




1 comment for “Поръчки през Skype”

  1. Gravatar of Qna Qna
    Posted 02 Октомври 2010 г. at 17:19:40

    :):)

Публикувай коментар

!-- #footer -->