Представител на седмицата

Решихме да стартираме нова рубрика към блога - "Представител на седмицата". Стартирайки от следващият месец, всеки Петък ще представяме представител на седмицата.

Avon lady_medium

Кой може да стане представител на седмицата?

Всеки, който е представител на AVON разбира се. Без значение дали сте мъж или жена, на колко годините сте или от кой град сте! За да станете представител на седмицата трябва да ни изпратите Вашите имена, снимка, кратка информация за Вас и контакти. Единственото условие за да се появите в този сайт е на снимката да носите отличителен "белег" на AVON. Например да сте облечени с тениска на AVON, да носите значка на AVON, чанта, папка, шапка, или каквото друго имате под ръка или Ви хрумне, стига да е аксесоар на AVON. Оставяме креативността на Вас! Ето една примерна снимка :)

 

Защо бихте станали представител на седмицата?

Идеята на рубриката е да промотира новите представители на AVON и по-лесно да ги свързва с нови клиенти. Клиенти от цяла България четат този блог - възможно е някой от вашият град или квартал да има нужда от представител и да попадне на Вас. Ако нямате собствен уеб сайта, може да използвате линка към статията, в която сте представител на седмицата - така вашите клиенти ще Ви откриват по-лесно, чрез данните за контакт, които сте оставили.

Изпращайте снимки и информация за Вас на representative@avonbg.com .

Профилите ще бъдат публикувани по ред на получаване. Успех на всички!

П.П. Приемаме и снимки, на които аксесоарът на AVON може да не бъде точно върху Вас :)

im_with_the_avon_lady_dog_shirt-p15578030411744179322hfo_400




Публикувай коментар

!-- #footer -->