Коледна оферта за представители на AVON

Уважаеми представители,

През настоящата Кампания AVON има примамливи Коледни предложения не само за клиентите, но и за самите Вас. Сега имате  прекрасната възможност да тествате 14-дневен режим ANEW в една от четирите линиии на серията с до 50% отстъпка. Бихте могли да използвате комплектите също, за да демонстрирате продуктите на потребителите или да им направите Коледен подарък. Така те ще могат да ги тестват и да решат дали да си ги поръчат в реален размер.

85% от дерматолозите потвъждават, че ежедневният режим против стареене на кожата, включващ почистващ продукт, защитен дневен и възстановяващ нощен крем, и терапия за очи, е един от най-добрите начини за борба с признаците на стареене. Мини комплектите ANEW покриват всички нужди на кожата, като при това всеки ежедневен режим изисква само по 3 минути два пъти дневно

Koledna ANEW Oferta

Това обаче не е единствената оферта. Под код 5059 1 се крие страхотен комплект от 4 хитови продукта на специална нетна цена 22.50. Той включва:

- гел за стягане и повдигане на бюста Solutions

- овлажняващ тониращ крем

- ревитализираща терапия за очи ANEW

- озаряваща ексфолираща маска за лице със саке Planet Spa

Keldna oferta

За още специални оферти за представители, погледнете в My Avon Magazine или попитайте Вашия координатор. Открийте красотата на Коледа с AVON!

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->