От любов към живота - концертът 2011

Концертът "От любов към живота" бе посветен на едноименната кампания на AVON срещу рака на гърдата. Всички присъстващи споделиха посланията за вярата в живота, които Графа и приятели отправиха.

Grafa, Elica i Stundji
В концертa си на живо Влади Ампов покани Белослава, Хилда Казасян, Сантра и Спенс, Любо и Орлин, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Колумбиеца и Diamante, Рут Колева.
Grafa, Orlin i Liubo
Заедно с музикантите Милен Кукошаров, Димитър Семов, Веселин Веселинов - Еко, Георги Янев, Мирослав Иванов представиха в нови аранжименти най-големите хитове на певеца, кактои и песните от последния му албум "Невидим".
grafa-1
В края на най-голямото събитие в кампанията срещу рака на гърдата тази година беше обявена и събраната до момента сума. Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON за Дунавския регион обяви: "Благодарение на всички вас тук днес, благодарение на огромната ни вяра и неуморния ни труд вече 9 години, сме щастливи да обявим, че само през 2011 година в кампанията "От любов към живота" са събрани 191 000 лв. С тях ще дарим апаратура за седем нуждаещи се болници в цялата страна."
Grafa avon concert

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->