Гласовете на AVON

avon.voices

Вие притежавате уникален глас или сте автор на песни? АVON ще Ви помогне да покажете това на целия свят. За да отпразнува своята 125-та годишнина, AVON стартира проекта "AVON VOICES". Това е първият в историята на компанията световен он-лайн конкурс за  певици и за автори на песни - мъже и жени. AVON кани хора от повече от 60 стани по света, заедно със своите 6,2 милиона независими представители да инициират световно движение чрез музиката. Програмата е проектирана така, че да мотивира и свързва представители и клиенти чрез универсалния език на музиката. Вижте специалното обръщение на Рийз Уидърспуун, световен посланик на АVON:

Журито се състои от водещи имена в световния музикалния бизнес: Fergie - шесткратна носителка на наградата "Грами", Diane Warren - легендарна авторка на песни, Natasha Bedingfield - номинирана за "Грами" певица и авторка на песни, Delta Goodrem - награда за австралийски изпълнител на десетилетието, Lea Salonga - филипинска певица и актриса, Ivete Sangalo - най-голямата бразилска поп звезда и руската сензация Валерия.

avon.voices.jury

За тези дами, които искат да участват с песен, е подбран списък от възможни заглавия. Можете да го видите на http://www.avonvoices.com/about/songwriting_competition . Задължително е да изберете някоя от тези мелодии. Запишете клип с Вашето изпълнение и го изпратете през официалния сайт на конкурса, за да бъде видян от журито. Там можете да видите пълните условия, както и клипове на конкурентките Ви. Краен срок за участие с песен е 13.02.2011г.

Авторите на песни могат да са мъже и жени над 18г. Заявки за участие ще се приемат от 20.05 до 01.07.2011г. Изискванията към създателите на песни са посочени на    http://www.avonvoices.com/about/songwriting_competition .

Официалният сайт предлага и полезни съвети за състезателите в двете категории. Ако сте убедени в таланта си не изпускайте уникалния шанс, който AVON Ви дава.  Това е конкурс, в който всеки е поканен да участва, защото дори да не се състезавате Вие може да дадете своя глас за фаворитa си. Бъдете активни, защото всеки от Вас е важна част от голямото АVON семейство.




Публикувай коментар

!-- #footer -->