Още една изненада за представителите на AVON!

 

Avon_24k_Gold_Collection za motivaciq K04

Уважаеми представители, имам удоволствието да Ви представя още една мотивационна програма на АVON за Демо продукти през К04, която ще Ви подготви за К05 и ще Ви донесе страхотно ново червило като подарък.

avon_lipstick_gold

През К05 предстои официалното представяне на специална и ексклузивна грим колекция, включваща спирала за обем, кремообразно червило, прецизен молив за очи, зашеметяващ гланц за устни и великолепни сенки за очи. Всички те са с уникална и ценна съставка - истнско 24К злато и блестящи частици.

avon-make-up-gold

Като представители Вие имате възможност да поръчате тези страхотни нови продукти още в К04 под формата на демо предложения. Така не само ще можете да ги демонстрирате на клиентите си на живо, но и ще получите страхотно червило от същата серия като подарък.  За целта е необходимо да поръчате по един нюанс от всичките четири продукта от 24К колекцията (спирала, сенки, гланц и молив за очи). След като изпълните това условие, само трябва да си харесате един от трите възможни нюанса за Вашето червило подарък и да го маркирате в поръчката си. Осмелете се да заблестите!

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->