Революционен нов серум за стягане и повдигане на кожата от AVON

Вие държите на безупречния си външен вид, но не искате да се подлагате на болезнени и скъпи процедури за стягане на кожата? AVON вече има добра и достъпна алтернатива на тези процедури. Новият серум ANEW Clinical Lift&Firm Pro ще възвърне стегнатият младежки вид на кожата Ви. Той е създаден с уникална инжекционна форма на чистота на PVP - полимер, стягащ кожата. Атрактивните лилави микросферички са с инжекционна  степен на аминокиселината аргинин и стимулират производството на важния за стегнатостта на кожата еластин, който намалява с възрастта.

lift_firm_pro

Д-р Черил Карчър, сертифициран дерматолог и консултант на AVON споделя мнението си за новия серум: "За тези, които не са готови за лифтинг процедури, ANEW Clinical Lift&Firm ще осигури незабавно по-стегнат вид на кожата, а при продължителна употреба ще възстанови младежката й стегнатост. Разбира се резултатите не са еднакви с тези от професиналните процедури, но са резултати, които със сигурност ще забележите и то на цена, която можете да си позволите."

Ето, какво казват дамите, които вече са изпробвали продукта:

"Аз съм на 46г. и забелявам увисване на кожата ми около устата. Реших да изпробвам серума и го използвам вече 1 седмица, нанасяйки го вечер. Фантастичен е! Наистина повдигна отпуснатите участъци, които имах и забелязах ефект още при първото му нанасяне." - Alizaren, Филаделфия.

"Обичам този продукт! Представител съм на AVON от скоро и поръчах няколко мостри на серума, за да мога да ги раздам на клиентите си. Изпробвах една от мострите на себе си и останах много впечатлена. Нанесох я вечерта преди лягане и на сутринта усетих кожата си толкова гладка, мека и стегната само след една нощ! Това е наистина удивително. Сега използвам шишенцето серум вече няколко седмици и мога да кажа, че наистина си заслужава, защото е много икономичен и всички забелязват колко добре изглежда кожата ми. Благодаря ти AVON!" - представителка от Тексас.




Публикувай коментар

!-- #footer -->