Дунавският регион отпразнува 125-тата годишнина на AVON

Страните от Дунавския регион на AVON празнуваха рожденния ден на Kомпанията с повече от 150 представители на медиите и известни личности, взели участие в стилни медийни събития в София, Будапеща и Белград през последния месец.

Valentina_Beshevishka_Marketing_Manager_AVON_Danube_Sebastian_Bako_Upravliavasht_direktor_AVON_Danube_

Валентина Бешевишка, регионален маркетинг директор на AVON и Себастиан Бако, управляващ директор на AVON за Дунавски регион разрязват тортата за юбилея на компанията

Себастиан Бако, Tърговски Директор на AVON за Дунавски регион и членове на екипа му, взеха участие в тези събития с цел да се срещнат лично и да разговарят с представителите на медиите. Гостите бяха доволни да се запознаят с основните програми за 2011г. Това е годината на надеждата и глобалните усилия за борба с домашното насилие, както и хода на конкурса AVON Voices.

Себастиан Бако, управляващ директор на AVON за Дунавския регион, сподели по време на събитието:" Бизнесът, особено голям бизнес като нашият, носи голяма отговорност за бъдещето на децата ни. Ето защо ние в AVON посветихме тази година на борбата срещу домашното насилие, тъй като жените и децата ни заслужават да живеят по-добре. Светът ще бъде едно по-добро място, ако всеки от нас се събуди и ако всички се обърнем към моралните ни ценности в обществото. Вече 125 години компанията за жени AVON променя съдбите на милиони жени през годините, вдъхновява ги да бъдат финансово независими и подобрява качеството им на живот. Винаги съм казвал, че с голямата сила идва и голямата отговорност. Затова AVON е една истинска глобална сила за добро и много други като нас имат голяма отговорност към обществото."

Представителите на медиите бяха възхитени от разговорите си с г-н Бако. След събитието имаха възможност да вземат интервюта в специална зона, посветена на богатото наследство на AVON.




Публикувай коментар

!-- #footer -->