Добре дошли в новия свят на AVON Solutions

avon-solutions-new

Още в предходната кампания разбрахме, че се готви обновление на серията бяла козметика Solutions и всеки от Вас имаше възможността да поръча тестови опаковки на новите кремове. От настоящата Кампания те вече могат да се поръчат в пълен размер и са акцент в новата Брошура, което личи още от корицата.

Всички искаме здрава, чиста и красива кожа. От АVON са потърсили висококачествени, натурални съставки, които, подсилени от науката, разкриват истинския потенциал на своята ефикасност. Тези уникални компоненти са вложени в новите забележителни формули на серия Solutions. Те са с копринена текстура и лек, приятен аромат, за да отговорят на нуждите на кожата Ви и да й осигурят истински комфорт. Всяка формула е щателно тествана за безопасност и ефикасност.

За да бъде грижата кожата истинско удоволствие, от AVON са се постарали да ни предложат атрактивни и луксозни опаковки. Новите Solutions са в красиви стъклени бурканчета със сребристи капачета, като всяка линия е ясно разграничена от останалите със свой индивидуален цвят.

В следващите блогове ще обърнем специално внимание на всяка една от обновените линии Solutions с цел не само да запознаем тези, които още не са ги тествали, но и да Ви помогнем в избора на най-подходящите за Вашата кожа кремове.

Ще обърнем специално внимание всяка една от обновените линии Solutions с цел не само да запознаем тези, които още не са ги тествали, но и да Ви помогнем в избора на най-подходящите за Вашата кожа кремове.

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->