Заедно можем да спасим Земята!

Hello Green Tomorrow

Вероятно всички знаете, че освен благотворителните кампании за превенция на рака на гърдата и срещу домашното насилие, AVON е и екологично ангажирана Компания. Тя се фокусира към грижата за околната среда, в сфери от намаляване на парниковия ефект до използването на екостандарти в новото строителство. Като отражение на този ангажимент през 2009 г. AVON беше поставена на 25-то място в първата класация на сп. Newsweek, посветена на 500-те най-големи зелени корпорации, базирани в САЩ.

"Здравей, мое зелено утре!" е първият ангажимент, свързан с природата, който Компанията анонсира публично. С помощта на своите клиенти, представители и всички, който симпатизират на тази инициатива, фондът "Hello Green Tomorrow" вече е засадил 2 милиона дървета, с което са възстановени 5 000 акра критично застрашени гори.

В настоящата Кампания 10, AVON отново ни призовава да помислим за съхранението и опазването на природата ни и така да си осигурим по-добро бъдеще. Всеки от нас може да съдейства за постигането на тази цел като спазва няколко прости правила:

- засаждай дървета;

- намалявай изразходването на електроенергия, вода и всички ресурси, които се използват в ежедневието;

- използвай многократно;

- преработвай;

- премисляй

Чанта Hello Green Tomorrow

Тези принципи са заложени и в новия продукт, който AVON предлага от тази кампания. Това е много симпатична и практична пазарска чанта, която е изработена от 100% екологичен и дълготраен памук и е украсена с екосъобразен печат. Тя може да се сгъва и прибира в дамската Ви чанта и да Ви служи многократно при пазаруване. Закупувайки чанта "Здравей, мое зелено утре!" Вие дарявате 100% от нетните постъпления на Фонд "Hello Green Tomorrow" за засаждане на дървета в критично застрашени гори на Южна америка и Индонезия. Те са "белите дробове на Земята" и възстановяването им ще осигури по-добро бъдеще за всички.

Заедно можем да кажем "Здравей, мое зелено утре!".




Публикувай коментар

!-- #footer -->