Clearskin - решение на проблема с пъпките по тялото

Много често досадните пъпки се появяват не само по лицето, но и по тялото. Серията Clearckin на AVON досега съдържаше само продукти, предназначени да се справят с проблемната кожа на лицето. Много често обаче се вижда и голяма част от тялото, особено през лятото и на всички ни се иска да имаме безупречна кожа. Тогава появата на пъпки може да е много досаден проблем.

Clearskin body wash

Не позволявайте на акнето да обърка ваканцията Ви! Сега AVON има решение, защото допълва серията Clearskin с душ-гел за почистване на пъпките по тялото. Той съдържа салицилова киселина, известна с ексфолиращите си свойства и екстракт от пшеничен зародиш, познат с антибактериалното си действие. Душ-гелът Clearskin оставя усещане за чиста и освежена кожа без да я изсушава и е перфектен за употреба не само през ваканцията, но и винаги, когато се появи досадно акне по тялото Ви.

Вижте какво споделят тези, които вече са го изпробвали:

"Започнаха да ми се появяват пъпки по гърдите и горната част на гърба, което досега не се беше случвало. Започнах да използвам различни сапуни, като се къпех по 2 пъти на ден. Когато в каталозите на AVON  се появи душ-гелът Clearskin реших да изпробвам и него. След третия ден на употреба забелязах огромна разлика и след една седмица гърбът ми вече се беше изчистил от пъпките. Много съм доволен, че този продукт се появи. Освен това е доста икономичен." - потребител от Хавай във възрастова група 25-34 с нормален тип средно тъмна кожа.

"Използвам този продукт за пъпките на гърба ми и работи безупречно. Помага ми да спя спокойно без да ме сърби." - потребител от Монро, възрастова група 35-44, със светла и мазна кожа.

Душ-гелът Clearskin вече се предлага и в българските каталози, така че не позволявайте акнето да загрозява кожата Ви и да разваля настроението Ви!

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->