Отключете силата на младостта с ANEW GENICS от AVON!

Стареенето на кожата се причинява от външни и вътрешни фактори. Отвън кожата е атакувана от UV радиация, замърсявания, стрес, цигарен дим, недоспиване, непълноценно хранене. От друга страна стареенето се определя и от нашите гени, които са над 30 000 в тялото ни. С възрастта активността и способността им да произвеждат протеини намалява. Същото се случва и с гените на младостта в кожните клетки.

Учените на Avon се вдъхновиха от изследване, което разкри тайната на човешкото дълголетие. Скорошно проучване в Италия показва, че някои хора живеят по-дълго и по-здравословно и доживяват 100 години, защото имат активно функциониращ ген на младостта - ген, който притежава всеки един от нас. Същите тези гени на младостта, които поддържат тялото здраво, поддържат и младежкото функциониране на кожните клетки.

Ние не можем да променим гените си, но бихме могли да стимулираме тяхната активност. Новите продукти Anew Genics действат именно в тази посока. За 10 години изследователска дейност учените на AVON изследваха над 1000 съставки преди да създадат технологията YouthGen.

Патентованата технология YouthGen, по която са създадени новите Anew Genis, стимулира гените на младостта, което води до значително повишаване синтеза на колаген и хиалуронова киселина.

Anew Genics

Линията Anew Genics включва терапевтичен крем и серум. Кремът се отличава с плътна и дълбоко хидратираща формула, и се използва веднъж дневно. Серумът е 2 пъти по-концентриран от крема, а формулата му е лека и бързоабсорбираща се. Използва се сутрин и вечер. Опакован е в удобно шишенце с дозатор и се поставя върху елегантен пиедестал, който гордо да изложите на тоалетката си.

При редовна употреба режимът Anew Genics видимо смекчава мимическите бръчки, подобрява се вида на обезцветяванията с до 100%, кожата се усеща и изглежда по-стегната, съживена и лъчезарна. Вижте резултати след 12 седмична употреба на серум Anew Genics:

ANEW Genics Before After

Сигурно се питате за кои възрасти е подходяща линията Anew Genics. Хубавото е, че тя е съвместима с действието на всеки друг Anew режим и спомага за постигането на оптимални резултати.

Ето един примерен дневен режим:

СУТРИН:

1. Измиийте лицето си почистващ гел АNEW, подходящ за Вашата възрастова група.

2. Нанесете хидратиращия серум Anew Genics, а върху него Вашия дневен Anew крем, който ще предпази кожата със защитния си SPF фактор.

3. Погрижете се и за кожата около очите с крема за очи от Вашия Anew режим.

ВЕЧЕР:

1. Измиийте лицето с Вашия гел АNEW, за да отстраните натрупаните през деня замърсявания.

2. Нанесете хидратиращ серум Anew Genics, а върху него терапевтичния крем Anew Genics или пък Вашия нощен крем Anew.

3. Не забравяйте да се погрижите за нежната кожа на очите, като я намажете с крема за очи от Вашия Anew режим.

Ключът за Вашата младост се крие в самите Вас! Открийте го и се радвайте на 10 години по-млада кожа!

Genics key

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->