20 години подмладяваща грижа от ANEW

AVON ANEW 20 годишнина

През 1992г. страртира нова ера в грижа за кожата. Това бе годината, в която AVON представи своята луксозна серия ANEW, превръщайки се в първата Компания, прилагаща технология с AHA (Алфа Хидрокси Киселина) в продукти за масовия пазар. Въвеждайки първа тази технология, тя предизвика революция в грижата за кожата. И сега ANEW е марка с продажби на стойност 1 милиард долара.

Още преди тази тази линия да бъде представена пред света, екипът от специалисти, който работеше над създаването на ANEW формулата, осъзнаваше, че прави нещо забележително. Но в действителност те никога не са си представяли в каква световна сила в грижата за кожата ще се превърне ANEW.

Сега, когато Компанията празнува 20 годишнината си, екипът работи със същото желание и отдаденост, както през 1992г., за да може AVON да доставя на жените по света иновативни, висококачествени и достъпни продукти за грижа за кожата.

Създаването

Първите продукти на ANEW са изцяло насочени към подобряване вида на кожата на лицето. След огромния успех в Щатите, АVON започва интензивно да разпространява марката по света и създава следните подлинии на серия ANEW:

  • Anew Clinical
  • Anew Rejuvenate
  • Anew Reversalist
  • Anew Ultimate
  • Anew Platinum
  • Anew Genics
  • Anew Solar Advance

2 десетилетия на иновации ANEW

Вече 20 години ANEW продължава да твори история в грижите за кожата със своите иновации, включващи:

- ANEW Retroactive Age Reversal Cream, подпомагащ най-важните процеси на клетъчно ниво, свързани с обновяването на кожата

- линията ANEW Clinical, която дава на жените възможност за процедури у дома, алтернатива на скъпи козметичнитни продури в салоните за красота

- ANEW Genics - една от най-новите линии и революционна грижа за до 10 години по-млада кожа

Повече от 300 учени работят за достигането на всяко ANEW откритие и много от най-добрите продукти са резултат от сътрудничество със световнoизвестни Университети, институти за проучвания, дерматолози и експерти по красота.

Днес ANEW e най-луксозната и голяма серия на AVON, която се продава на всеки от пазарите на Компанията по света.

Открий кой е твоя ANEW режим в новия AVON Каталог и отключи красотата на кожата си!





Публикувай коментар

!-- #footer -->