AVON ти подарява топлина и комфорт за студените дни

Уважаеми представители, AVON цени Вашата активност и постижения в продажбите и затова отново Ви е подготвила чудесна мотивационна програма, изцяло в унисон с настъпващия студен сезон.

Тези страхотни пухкави пантофки могат да са твои на символична цена от 1лв., ако през Кампании 15 и 16 общата стйност на поръчките ти е минимум 300лв.

AVON пантофи

Код за поръчка на пантофи с размер 38/39: 8172 9

Код за поръчка на пантофи с размер 40/41: 8173 7

В случай че общата минимална стойност на поръчките ти за двете Кампании достигне 600лв., то тогава само за 1лв. ще получиш пантофи и меко одеяло, с които да се чувствш комфортно у дома през студените зимни дни.

AVON пантофи и одеяло

Код за поръчка на одеало + пантофи с размер 38/39: 8174 5

Код за поръчка на одеало + пантофи с размер 40/41: 8175 2

Забележка: Продуктите не се получават автоматично. Трябва да ги поръчаш с поръчката си в К16, с която изпълняваш едно от нивата на програмата;

· Aко забравиш да ги поръчаш с поръчката, с която покриваш ниво по програмата, можеш да го направиш със следваща поръчка, но само в К16;

·Можеш да поръчаш само 1 подарък в рамките на програмата. Ако изпълниш условието за първо ниво, 300 лв и поръчаш пантофи, няма да имаш право да поръчаш и одеало, дори и да изпълниш условието за 600 лв със следваща поръчка.

· Одеалото е с размер 140x180cm, материал: 100% полиестер, полар.
· Специалната цена на подаръците е нетна, не определят нивото на програмата и нивото за отстъпка.
· AVON си запазва правото да замени всеки продукт с нов, със същото качество и на същата стойност, при
изчерпване на количествата или друга причина.
Ако все още не си Представител, а ти се иска и ти да получаваш такива страхотни подаръци, можеш да се регистрираш от Стани Представител на AVON.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->