Страхотна мотивационна програма ANEW

AVON парфюм Фърги и кремове ANEW

Уважаеми представители, лятото е в разгара си и любимата ни козметична Компания пусна 3 прекрасни леки продукта ANEW, с които клиентите да не пропускат своята антиейдж грижа дори и в най-горещите дни. Ултралеките флуиди, са разработени да запазят комфорта на кожата през лятото, без да я натоварват, като в същото време осигуряват и слънцезащитна грижа. Сега Вие имате възможност не само да опитате и предложите на клиентите тези чудесни нови флуиди, но и да си осигурите по-големи спестявания и да подарите на себе си страхотния нов парфюм Viva by Fergie.

С поръчката само на 2 от новите кремове ANEW си осигурявате 25% отстъпка за тях. Поставете си по-високи цели, поръчвайки 4 крема. Така не само ще получите страхотна отстъпка от 35% за тях, но и ще можете да се сдобиете с най-новия парфюм на Фърги за символичната цена от 1,90. Страхотно, нали?

Ако все още не си представител, но това предложение те завладя, можеш да се регистрираш, безплатно от формата за регистрация.

Ако пък си клиент и си заинтригуван от новите ултралеки кремове ANEW, можеш да ги откриеш в AVON Брошура и да поръчаш по всяко време от комфорта на дома си чрез AVON поръчка.

Желаем Ви приказно лято!




Публикувай коментар

!-- #footer -->