Режисирай сам живота си с AVON

Стани представител на AVON, получавай подаръци, режисирай сам живота си!

Ако се интерсуваш от продуктите на AVON и искаш да ги предлагаш на свои приятели и познати, както и да се възползваш от възможностите за подаръци, сега е моментът да се присъединиш към нашето семейство: стани-представител.

Ето какви изненади те очакват като нов представител на AVON:

AVON представител К16

АVON парфюм, спирала, чанта за представители

AVON чанта представител К16

През настоящата Кампания 16, се радваме на страхотна Коледна AVON Брошура с безброй примамливи предложения и идеи за подаръци. Следват празничен новогодишен Каталог през К17, както и атрактивна първа Брошура за следващата година. Всичко това ти дава изключителен шанс лесно да постигнеш нивата на своята мотивационна програма като нов Представител и да зарадваш себе си със страхотните подаръци.
Регистрирай се бързо и лесно чрез формата за регистрация: стани-представител
Допълнителна информация:
• Участват Представители, назначени в К16/2012;
• Един Представител може да получи само 1 подарък за ниво;
• Условието за 80 лв в К16/2012 трябва да бъде изпълнено в рамките на една поръчка, а условието за 400 лв. - кумулативно в рамките на първите 3 кампании (К16/2012 - К01/2013);
• Ако Представителят не покрие целта за първо ниво отпада от програмата и няма да има правото да получи подаръка за 2-ро ниво, дори и да покрие целта за кумулативни продажби;
• Представителят може да поръча подаръка за 2-ро ниво само в К01/2013;
• Стойността от 1 лев е нетна, не определя нивото на програмата и нивото за отстъпка;
* AVON си запазва правото да замени всеки продукт с нов, със същото качество и на същата стойност, при изчерпване на количествата или друга причина.

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->