AVON Naturals в помощ на заплетената детска коса

AVON Naturlas спрей з аленсо разресване

Твоята малка принцеса има прекрасна коса, но за съжаление сресването е мъчение всеки път. AVON има решение и това е специално разрботеният спрей за лесно разресване Naturals. Той е с вкусен ябълков аромат, който децата обичат и се използва върху влажна или суха коса. Формулата му не предизвиква дразнене и сълзи ако случайно попадне в очичките на детето ти. Този спрей е нежен към детската коса и е дерматологично тестван.

Ето какво казва за него майката на Моли от Лондон: "Използвам този спрей за косата на малкото си момиченце вече 4 години. Изпробвала съм и други марки, но не могат да се сравнят с AVON. Използвам по 1-2 опаковки месечно, защото косата на Моли е много гъста и къдрава и без този спрей ресането е истинско мъчение. Благодарение на него, обаче момиченцето ми вече няма нищо против сресването, а и косичката й ухае прекрасно. Горещо го препоръчвам на всички майки с подобен проблем!"

Спреят за разплитане на косата, както и останалите продукти за деца от серия Naturals можете да откриете в актуалния AVON Каталог




Публикувай коментар

!-- #footer -->