Slip into Daring - разкрий сексапила си!

 

Понякога ни обзема желанието
да сменяме различни визии, да
обуем любимите си обувки на висок ток и да
облечем някоя секси рокля, за да дадем показ
на чувствената си страна на прелъстителка.
А правилното ухание ни помага да постигнем
търсения ефект... и дори го подсилва. Нашият
нов аромат - Slip Into... Daring
цели именно това: да дари всяка жена с куража
да се преобрази и да демонстрира сексапила
си. Споделете тази информация с дамите и им
помогнете да съберат смелост и да бъдат секси!

AVON парфюм Slip into Daring

Понякога те обзема желанието да сменяш различни визии, да обуеш любимите си обувки на висок ток и да облечеш някоя секси рокля, за да дадеш показ на чувствената си страна на прелъстителка. А правилното ухание ти помага да постигнеш търсения ефект... и дори го подсилва.
Най-новият аромат на AVON - Slip Into... Daring цели именно това: да дари всяка жена с куража да се преобрази и да демонстрира сексапила си.
В какво се крие тайната на това уханно изкушение? Формата на шишенцето е същата като на първия аромат Slip Into - красив женски прасец в обувка на висок ток, погледнат отзад. Дори външно ароматът загатва за своя магнетизъм и секси същност. Докато Slip Into ти навяваше асоциации за романтична вечер, сега е време да се отдадеш на усещането за вълнуваща страстна нощ. Ще дръзнеш ли да се потопиш в нея?
Slip Into.... Daring е новото секси ориенталско ухание на AVON, преплитащо в себе си чувствени нотки на нектарина, кожа и орхидея. Секси и изискано, то улавя онова усещане на прелъстително превъзходство, което те обзема, когато обуваш предизвикателни ботуши на висок ток. Slip Into... Daring е специално създаден за независимите дами, които предчувстват удоволствието от непредсказуеми нощи, пълни с вълнуващи възможности. Slip Into... Daring те провокира да демонстрирш сексапила си със спускането на вечерта. Това е моментът, в който заменяш бизнес облеклото с визията на елегантна изкусителка, на която никой не може да устои...

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->