Честита Нова Година от AVON!

Happy_new_year_2013_blog

Честита Нова Година, скъпи приятели на AVON! Нека 2013 Ви донесе много сбъднати желания, положителни емоции, здраве и благоденствие!

2012 беше 126-тата година от създаването на любимата ни козметична Компания. Същевременно тя беше и юбилейна за благотворителната Кампания "От любов към живота", която навърши 10 години от съществуването си.

10 години AVON От любов към живота

Юбилеят беше подобаващо отбелязан с поредица от благотворителни събития, в резултат, на които AVON събра и дари 100 000лв. за безплатни прегледи за рак на гърдата на социално слаби жени от цялата страна. Може би най-запомняща се и атрактивна беше инсталацията от 400 красиви розови чадъра на бул. "Витоша" в Столицата.

AVON розови чадъри

"Чадърът е символ на защита и закрила, а с 400 розови чадъра "От любов към живота" искаме
да внушим и идеята за превенция и сигурност. Инсталацията има за цел да провокира
вниманието на минувачите и да бъде повод за дискусии именно по темата профилактика и ранна
диагностика на болестта, защото открит навреме, ракът на гърдата е напълно лечим", каза
Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON Дунав.
Тази сряда AVON открива и специален базар "От любов към живота", на който до 3 ноември
екипът на компанията и известни личности, участвали в нея през годината, ще продават
благотворителната розова серия продукти. Можете да ги намерите на последния етаж в The Mall
"Чадърът е символ на защита и закрила, а с 400 розови чадъра "От любов към живота" искаме да внушим и идеята за превенция и сигурност. Инсталацията има за цел да провокира вниманието на минувачите и да бъде повод за дискусии именно по темата профилактика и ранна диагностика на болестта, защото открит навреме, ракът на гърдата е напълно лечим", сподели Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON Дунав за тази красива и нестандартна инсталация.
Разбира се AVON твърдо стои и зад инициативата "Говори открито срещу домашното насилие" . През 2012г. Компанията, чиято философия е да помага и подкрепя жените и техните интереси, обяви, че ще продължи да подпомага жертвите на домашно насилие, финансирайки кризисни и консултативни центрове в България. Някои от центровете, които ще бъдат подпомогнати, се намират в тежко състояние и са пред закриване. Финансирането и поддържането на услугите в тях е изключително трудно, затова AVON в партньрство с "Алианса за защита срещу домашното насилие" ще продължи работата си в посока осигуряване на средства за консултации, психологическа и правна помощ. От старта на кампанията в световен мащаб до момента AVON е дарила близо 40 милиона долара и твърдо заявява, че ще продължи да се бори с насилието над жени.
Изминалата година беше насочена и към развитието и усъвършенстването на продуктите на Компанията. Много от козметичните продукти бяха обновени, както визуално, така и като състав, за да предложат на клиентите още по-добри и ефективни формули. По традиция AVON ни зарадва със страхотни премиални аромати, чиито рекламни лица са известни личности. Роди се и една съвсем нова серия, насочена към най-мъничките. AVON Baby допълни едно липсващо звено в козметичните линии на марката, предлагайки бебешки продукти с доказани хипоалергенни формули. Новата серия предлага на майките и редица некозметични продукти, които правят ежедневните грижи за техните мъничета леки и приятни.
AVON baby
Положителни промени видяхме и в AVON Брошура, която стана още по-голяма и атрактивна за потребителите, а често се радвахме и на допълнителни мини Каталози със съвсем нови, интересни продукти. Компанията се постара да предложи много възможности, както за клиентите, така и за представителите да получат атрактивни подаръци. Разбира се изненадите никога не свършват и AVON ще продължи да ни радва в тази насока и през новата 2013 година.
Благодарим Ви, че сте с нас и ни подкрепяте!




Публикувай коментар

!-- #footer -->