4 стъпки за тип топ цвят в косите

AVON hair color

Линията бои на AVON Advance Techniques вече се утвърди сред клиентите с професионалното си качество, лесно за постиганне в домашни условия. Красивите 23 нюанса на боята, придават здрав и блестящ вид на косата. Предлагаме ти 4 лесни стъпки, с които несъмнено ще избереш най-подходящия за теб цвят:
1. Определи настоящия си цвят, като се ориентираш в номерацията на боите. Номерът на боя определя гамата на цвета - светла или тъмна. Цветът на косата се разделя на 12 различни нива. Номер 1 е най-тъмното черно, а 12 е най светлото русо.
Съвет:

Линията бои на AVON Advance Techniques вече се утвърди сред клиентите с професионалното си качество, лесно за постигане в домашни условия. Красивите 23 нюанса на боята, придават здрав и блестящ вид на косата.

AVON Advance Techniques боя за коса
Предлагаме ти 4 лесни стъпки, с които несъмнено ще избереш най-подходящия за теб цвят:
1. Определи настоящия си цвят, като се ориентираш в номерацията на боите.
Номерът на боя определя гамата на цвета - светла или тъмна. Цветът на косата се разделя на 12 различни нива. Номер 1 е най-тъмното черно, а 12 е най светлото русо.
Съвет: ако косата е боядисана, вгледай се в корените, за да видиш естествения си цвят. Ако косата по дължината, където е боядисана е по-светла, отколкото в корените, спокойно можеш да избереш боя с до 2 нива по-светла от естествения ти цвят.

2. Определи цвета, който искаш да постигнеш.

Имай в предвид, че ако косата ти вече е боядисана с трайна боя, няма да можеш да изсветлиш косъма. Боята не действа върху вече боядисана коса, освен ако не е в посока на постигане на по-тъмен цвят. Боята може да изсветли само естествения цвят коса. Боядисването е сполучливо с всеки един нюанс с до 2 номера по-светъл, по-тъмен или същия като естествения тон.

- нюанси 7 и нагоре са доста светли

- нюанси 6 и надолу спадат към по-тъмната категория

Съвет: в домашни условия е по-добре да не експериментираш с повече от 2 нюанса. За по-драстични промени е по-добре да с еобърнеш към професионален фризьор. Цифрата на номера преди десетичната запетаяна боите Advance Techniques, определя гамата на цвета, който ще постигнеш.

3. Избери оттенък за цвета.

Оттенъкът дарява характер на цвета, като добавя топлина (златисто, червено) или хладно излъчване (синкаво, пепеляво)

Съвет: използвай AVON Брошура, за да се запознаеш с всички възможни нюанси.

4. Избери перфектния за теб професионален цвят на боя Advance Techniques.

След като вече си установила от кой тон се нуждаеш (по скалата от 1 до 12) и какъв е оттенъкът, който търсиш, избери перфектния нюанс от таблицата на боите Advance Techniques в AVON Каталог.

Съвет: знаеш ли, че понякога един и същи цвят комбинира 2 оттенъка? Ако има 2 цифри след десетичната запетая в номера на боята, първата показва по-силния оттенък, а втората - едва видим нюанс.




Публикувай коментар

!-- #footer -->