4 стъпки за перфектен цвят на устните

Avon червило

Изборът на цвят червило е най-важното нещо ако искаш то наистина да те разкрасява и да пасва на тена на лицето ти. Какъв ще бъде видът му - течно или класическо, зависи изцяло от твоите предпочитания. Тук вече има значение и формулата, за това колко дълготрайно ще бъде, какъв ефект искаш да има то - обем, блясък, подхранване и т.н.

Сега обаче ще се опитаме да ти помогнем за най-важното - цветът.

1. Избери нюанс, който подчертава естествения цвят на лицето и устните ти. Когато нанесеш червилото и се огледаш, трябва да изглеждаш освежена.

2. За да изпробваш нюансите, нанеси червилото или гланца на едната устна. Ако този цвят е само с нюанс или два по-тъмен от естествения цвят на устните ти, то ти си намерила подходящото червило за теб.

3. Да, толкова е лесно, но какво да правиш, когато не можеш да изпробваш червилото преди да го купиш. Доближи до устните си AVON Каталог, където е показан цветът и се огледай в огледалото.

4. Ако не можеш да намериш нюанс, който напълно те удовлетворява, си съдай свой собствен. Смесвай цветовете върху устните си, като най-лесно това става с четка.

Ето и някои напътствия според тена на лицето:

Светла кожа - най-подходящи нюанси са розови, бледорозови, черешови, виненочервени, прасковени и бежови.

Средно тъмна кожа - кафяви, прасковени, розово-червени, меки розови нюанси.

Тъмна кожа - подходящи са всички нюанси на кафявото, винени и рубинени.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->