2 награди за AVON

 

AVON награди

"От любов към живота" бе отличена с две награди от конкурса BAPRA Bright Awards 2013 . Кампанията на AVON срещу рака на гърдата спечели първо място за най-иновативна кампания със своята арт инсталация от розови чадъри. Тя бе направена по повод 10-годишнината на кампанията и беше раположена на бул. "Витоша" през октомври, миналата година. "От любов към живота" грабна и приз в категорията "Кампания за устойчиво развитие". С тези две отличия, наградите за кампанията само за 2013 вече са пет.

BAPRA Bright Awards стартира през 2010 г. и много бързо се утвърди като конкурс, който не само отличава постиженията на българския пазар в сферата на комуникациите, но и позволява на PR професионалистите да сравнят и споделят успехите си с най-актуалното развитие и постижения на пазара в световен мащаб.

След Плевен и Пловдив, Кампанията на AVON срещу рака на гърдата - "От любов към живота", дари ехограф и на отделението за образна диагностика към Диагностико-консултативен блок на "Комплексен онкологичен център - Русе". Дарението се осъществява с помощта на Български фонд за жените. Благодарение на предоставената медицинска апаратура превенцията на най-коварната женска болест ще бъде по-достъпна за жените от Русе, Разград и Силистра.

Ако искаш да си съпричастен към благотворителността на AVON, можеш да помогнеш като поръчваш продуктите с розова панделка от AVON Каталог.



Публикувай коментар

!-- #footer -->