Петте ценности на AVON

AVON ценности

Над 125 години AVON радва милиони жени с грижа не само за външния им вид, но и за здравето и независимостта им. Компанията следва 5 ключови ценности на поведение, благодарение на които се е съхранила и утвърдила през всичките тези години, посветени на жените.

ДОВЕРИЕ

Всички искаме да живеем и работим в среда с отворени комуникации, където хората не се страхуват да поемат риск. Ако вярваш, че даден човек върви в правилната посока и той усети доверието ти, няма да тe разочарова.

Предоставянето на продукти без предварително заплащане, е едно от доказателствата за доверието на AVON в нейните представители.

УВАЖЕНИЕ

AVON помага на жените да представят себе си в най-добрата светлина. Няма универсален подход, тъй като всяка жена, която се присъединява към Компанията, има свои уникални качества и възможности. Уважението помага да бъдат разбрани различията и да бъде оценен и човек според уникалните му способности. Това помага на всеки да развие таланта си.

ВЯРА

Ако вярваш в някой и той го знае, е по-вероятно да постигне успех в начинанията си.

AVON вярва, че всяка жена може да подобри живота си и да помогне и на други да го постигнат.

ТОЛЕРАНТОСТ

Осъзнаването на факта, че човек не винаги е прав и че има други хора с по-добро разбиране от неговото по конкретни въпроси, е съдържанието, което AVON влага в думата толерантност.

Компанията не налага нищо на представителите си. Дава им свободата да избират сами своя подход към потребителите на марката.

ПОЧТЕНОСТ

Следване на най-високи етични стандарти и отговорност към грижата за потребители и представители - това са основите на истинското лидерство. Дългата история на АVON го доказва, защото некоректен бизнес не би просъществувал дълго.

Програмите, подкрепящи борбата с рака на гърдата и домашното насилие, доказват че Компанията не е безразлична към проблемите на жените и търси начин за изход от трудни ситуации.

 
Публикувай коментар

!-- #footer -->