9 интересни факта за AVON

avon-logo

1. AVON оперира в над 100 страни с над 6 милиона Представители по цял свят.

2. AVON традиционно подкрепя жените с кампаниите "От любов към живота" и "Говори открито срещу домашното насилие". Средствата, набрани от "розовата" и "синята серия" се заделят за благотворителни фондации

3. Иновациите са запазена марка на Лабораторията за развитие и проучване на AVON в Сафърн, Ню Йорк, където се произвеждат около 1000 нови рецепти годишно от над 300 учени.

4. AVON става пръвата компания, която използва алфа-хидрокси киселини и ги включва в технологията Alfa Hydroxy Acid. AVON става лидер в борбата със стареенето на кожата.

5. AVON издава 17 брошури за година и във всяка от тях се представят нови продукти. AVON има над 800 продукта в своето портфолио.

AVON продукти

6. Всяка секунда в света се продава по 1 червило на AVON, което прави Компанията един от световните лидери в козметичната индустрия.

7. От самото си създаване AVON дава 100% гаранция за продуктите си, което показва високия стандарт при обслужването и качеството.

8. AVON е една от най-разпознаваемите марки в света. Глобални посланици на марката са светивни звезди като Рийз Уидърспуун, Салма Хайек, Фърги. и си партнира с модните къщи Christian Lacroix и Ungaro.

9. AVON е световен лидер в директните продажби и разбира нуждите на жените. Историята на Компанията започва преди повече от 120 години, когато жените не са имали дори право на глас, а AVON им предоставя възможност да се борят за независимостта си. Да подкрепя жените е мисия на AVON и до днес.

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->