Орлин Павлов - добре дошъл в AVON

AVON Орлин Павлов

За първи път любимата ни козметична Компания избира български мъж за лице на продуктите от серията AVON Men - обичаният певец, актьор и телевизионен водещ Орлин Павлов. Това ще бъде съвсем ново превъплъщение за него. Вижте какво сподели: "Обичам и се доверявам на AVON, ние споделяме общи ценности. С кампаниите срещу домашното насилие и рака на гърдата, те ме спечелиха като поддръжник отдавна. Вече открих и продукти точно за мен."

Много от клиентите на AVON са почитатели на Орлин, но въпреки това, изборът на първото мъжко лице съвсем не е спонтанен. Поканата към Орлин е резултат от обстоен анализ на начина на живот на българските звезди. AVON избра Орлин Павлов, защото е вдъхновение за много роли, които един мъж може да има в живота. Това е непосредствено свързано с разнообразието от мъжки продукти на марката и различните типове мъже с техните нужди и предпочитания.

С новото лице на мъжката серия, AVON иска да вдъхне на дамите повече увереност при избора на продукти за половинките им, както и на самите мъже, които вече са почитатели на марката или тепърва ще се запознаят с нея.

В следващите месеци ще има много изненади от това ексклузивно партньорство на страниците на AVON Каталог.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->