Престижна награда за AVON

womens-day-celebrations-14

В навечерието на женския празник, любимата ни козметична Компания има повод за радост и гордост. Кампанията на AVON "Говори открито срещу домашното насилие" получи първо място в категория "Маркетинг, свързан с кауза". Това се случи на 12-тото издание на наградите за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите. AVON се пребори със силната конкуренция на още 14 кандидатури. Това признание за пореден път доказва, че Компанията е не просто  производител на козметика, а истински подкрепя жените, както гласи и девизът й: "The Company for women" (Компанията ЗА жени).

Признанията и благодарността са най-вече за Вас нашите клиенти, които ни се доверявате и купувате специалните "сини" продукти, посветени на борбата с домашното насилие. Средствата от тях се насочват в подкрепа на тази благотворителна кауза, така че всеки път, когато поръчаш такъв продукт, помагаш на жени и техните деца да се спасят и върнат усмивките си.

AVON гривна срещу домашното насилие

Recently Updated48

Avon-Empowerment-International-Womens-Day-2015-Tote

Във всеки AVON Каталог можеш да откриеш няколко от благотворителните продукти на тази кауза, а за да поръчаш лесно и удобно, използвай формата за он-лайн поръчка. Протегни ръка!

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->