Ново решение за по-стегната кожа без целулит от AVON Solutions

Пролетта вече е тук и слънчевите лъчи все по-често ще галят кожата ти, а дрехите ще са по-оскъдни. Сега е моментът да се погрижиш за добрата си форма, за да нямаш притеснения относно външния си вид. Целулитът е проблем дори за слабите жени. За да се чувстваш добре с къса пола или бански на плажа, гладката кожа е много важна. Затова започни отсега с комбинация от по-здравословно хранене, леки тренировки 2-3 пъти в седмицата и твоя таен помощник от AVON.

AVON антицелулитен гел

Серията Solutions отдавна предлага продукти в тази насока, но постоянно се стреми да ги усъвършенства, за да бъдат те възможно най-ефективни. Представям ви новия Sollutions Thermal Active термоактивен антицелулитен серум, който показва ефективност за по-гладка и по-стегната кожа при 91% от тествалите го дами след 4 седмична употреба. Тази иновативна терапия съдържа Л-карнитин, известен със способността си да гори мазнините. При нанасяне ще усетиш, че продуктът има затоплящо действие, а това значи, че действа. Той стимулира микроциркулацията и така ускорява процеса на усвояване на активните съставки

002

Как да използваш най-правилно, за да постигнеш максимален ефект?

Вземи душ, за да са почистени и отворени порите на кожата, подсуши и нанеси на проблемните места с масажни движения. За по интензивен масаж може да използваш  специалния масажор, който AVON предлага. Най-добре е да правиш това сутрин и вечер в продължение на 4 седмици, а ако проблемът е по-сериозен продължи за по-дълъг период. Не забравяй да намалиш вредните храни, да увеличиш движението и да пиеш достатъчно вода. Бъди упорита и само след месец ще се радваш на резултата.

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->