От любов към живота

AVON стартира кампанията "От любов към живота" преди около 7 години. Целта на кампанията е информира българските жени за необходимостта от редовни профилактични прегледи за рак на гърдата.

Тази година AVON проведе нова акция за да напомни за проблема с най-често диагностицираното заболяване сред жените. На 8 различни места в столицата бяха разположение розови панделки, символ на борбата с рака на гърдата.

От любов към живота

Огромните розови панделки можете да отркиете на:

1. Пл. "Патриарх Евтимий"
2. Народен Театър
3. Пл. "Света Неделя"
4. Изхода на метростанция "Сердика"
5. На ъгъла на бул."Витоша" и "Солунска"
6. Пл. "Славейков"
7. Паметник на Съветската армия
8. Езеро "Ариана"

Местата са подбрани така, че да образуват една огромна розова панделка. Посланиците на "От любов към живота" изрисуваха собственоръчно в различни форми и цветове панделките, като направиха първата по рода си изложба. Сред тях бяха Диана Любенова, Ники Кънчев, Орлин Павлов, Ива и Боги, Драго Симеонов.

Ива и Боги създадоха истинско творение

Всеки, който желае да изрази подкрепата си с обектива на фотоапарата си, е добре дошъл да публикува "запечатаните" от него розови панделки на страницата на кампанията във facebook.

Видео от събитето можете да откриете на сайта на БГНЕС.

Розовите панделки на AVON

Подкрепете каузата. Струва си!




1 comment for “От любов към живота”

  1. Gravatar of ДенниДенни
    Posted 02 Декември 2010 г. at 21:29:08

    Отвратителна и глупава пропаганда, водеща до ненужно осакатяване на хиляди жени и мъже. Вече нищо не купувам от Avon. Опитват се да пробутват на болни от рак боклучави сувенири, за да печелят и от тях!

Публикувай коментар

!-- #footer -->