Нова синя гривна - нов призив към борба за достойнство

Speak out

Синята гривна на AVON символизира борбата срещу домашното насилие и се появи за първи път през 2008г. С продажбите й се набират средства за жените, станали жертви на домашно насилие и техните семейства. Кампанията "Нови възможности за жените", в рамките на която се предлагат продуктите със символ за безкрайност, има и друга цел - да повиши информираността за този страшен социален проблем и да даде подкрепа и кураж.

Фактите са шокиращи: всеки ден повече от 2000 жени стават жертва на домашно насилие, а хиляди деца са свидетели на унижението на техните майки. На всеки два дни една жена умира в резултат на т.нар. "битови кавги".

Сега е моментът синята гривна да се превърне в още по-красив и силен инструмент и да заговори още по-високо срещу домашното насилие.

avon_empowerment new bracelet

Но сама по себе си, тя не представлява нищо без Вас. Купувайки я, Вие осигурявате подслон, свобода, усмивки и по-добър живот на жени и деца, жертви на домашно насилие. Носейки символа на безкрайността, Вие показвате, че не сте безразлични към страданието и несправедливостта, и не приемате насилието под никаква форма.

Нека говорим открито! Нека сме част от кампанията за достойнство и по-добър свят!




Публикувай коментар

!-- #footer -->