Единственото нещо, което AVON не иска да прикривате с грим!

za avon novi vyzmojnosti 1

Всеки ден, всеки час, всяка минута и всяка секунда, някъде по света жени, независимо от расата, цвета на кожата или религията са обект на малтретиране и насилие. Насилието може да бъде и психичско, без видими първоначално следи, но оставящо дълбоки душевни поражения, заличавайки Ви като личност и свободен да живее щастливо човек. Подтискано дълго то също оставя видими следи и влияе на здравето Ви.

Неслучайно слоганът на Avon е "Компанията за жени". Вече 125 години Avon се грижи не само за красотата, но и за здравето, самочувствието и увереността на жените. Създавайки линията продукти "Нови възможости за жените", компанията реално осъществява идеята за набиране на средства за борба с домашното насилие, като привлича и много известни личности в подкрепа на мисията. Постъпленията от продажбата на тази серия се използват в програми, подкрепящи спирането на насилието, ограничаването на възможностите за образование, икономически и социален напредък или застрашаващи здравето на жените по цял свят.

grivna novi vymojnostiReese bracelet

АVON не иска да си мълчите, не иска да страдате и единственото нещо, което не иска да прикривате с гримовете им са следите от насилие.

Ако имате нужда от помощ използвайте Националната гореща телефонна линия за пострадали от насилие: 0800 186 76 (денонощно и безплатно за всички оператори от цялата страна (при зачитане на личната тайна).

За много от пострадалите Горещият телефон е единствената възможност да получат разбиране и емоционална подкрепа, като в същото време запазват своята анонимност. Тази услуга е подходяща за жени, които живеят в ситуация на насилие, но не са готови да предприемат стъпки за промяна. Жени, които са забелязали първите сигнали на домашно насилие и имат нужда от консултация. Потърпевши на насилие, които имат нужда от партниране, за да стигнат до решение.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->