Въпроси и отговори за спиралите

Спиралата е един от най-използваните продукти сред декоративната козметика. Тази вълшебна боичка за мигли прави чудеса с погледа. А дали знаем всичко за нея?

AVON Supershock спирала

Защо е препоръчително да се нанасят два пласта спирала?

Един слой не е достатъчно интензивен, а повече от два пласта може да доведат до нежелано слепване на миглите.

А кога да нанасям втория слой спирала?

Винаги нанасяй вторият слой преди първият да е изсъхнал нацяло. В противен случай може да се получат сплъстявания и вместо да постигнеш по-голям обем и интензивност на цвета, да имаш обратен ефект.

Мога ли да използвам уред за извиване на мигли, след като съм нанесла спирала?

Да, може да използваш такъв уред, както преди, така и след нанасянето на спиралата. Ако решиш да извиеш миглите си, след като вече си нанесла спирала, просто се убеди, че тя е изсъхнала, за да не се получи слепване на миглите или размазване.

Как да попреча на спиралата да изсъхва толкова бързо?

Обърни внимание капачката да е винаги добре затегната, след като използваш спиралата и избягвай движението на четката навътре и навън в шишенцето. Така вътре влиза въздух, а от това спиралата изсъхва по-бързо.

Как да избегна зацапването, когато нанасям спирала на долните си мигли?

Сгъни хартиена салфетка под долния си клепач и я дръж с едната ръка, докато нанасяш спирала с другата. Не притискай силно салфетката, за не се размаже вече нанесената спирала.

AVON спирала за мигли

AVON ти предлага богат избор на спирали, които постоянно се стреми да обновява и подобрява. Открий, коя е най-подходящата за твоя неотразим поглед на страниците на AVON Каталог и я поръчай чрез формата за поръчка: AVON Поръчка.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->