Как да подготвиш кожата си за парти

Всяка дама иска да изглежда зашеметяващо на партито за Нова година. Един от най-важните акценти в официалната визия е безупречният грим. За него обаче се изсиква перфектна основа, а това значи - хубава кожа. Затова подготовката е необходимо да започне няколко дни преди партито.

ЛИЦЕ

AVON маска за лице

Започни подготовката няколко часа по-рано. Изплакни лицето си с хладка вода и втрий нежен ексфолиант. За целта можеш да използваш ексфолианта с нар от серията AVON Naturals. Изплакни и нанеси маска за лице. Можеш да избереш най-подходящата за кожата си от богатия избор на серията Planet Spa.

AVON маски за лице Planet Spa

Остави маската да действа 15-20 минути, след което изплакни и нанеси тоник, за предпочитане с матиращи свойства. Tакъв например е ревитализиращият Solutions Complete Balance.

AVON тоник

Продължи с любимия си крем за лице от серията Solutions или ANEW. Той ще хидратира кожата ти и ще изравни тена й. Никога не забравяй да освежиш и кожата на очите с подходящ околоочен крем от същата серия.

ANEW Vitale кремове

ТЯЛО

Започни терапията на тялото си с ексфолиране. Ексфолиантът с минерали от мъртво море на Planet Spa е много подходящ за целта. Отмий с топла вода и завърши с хладък душ.

AVON ексфолиант за тяло

След като подсушиш кожата си, хидратирай обилно с любимия си ароматен лосион за тяло. Ако нямаш такъв и се чудиш на кой да заложиш, ще ти препоръчам крем за тяло с аромат на ванилия от серията Naturals или крем за тяло с цвят на лотос от серията Planet Spa.

AVON продукти за тяло с лотос

Задължително се погрижи за ръцете и стъпалата си. Ексфолирай и нанеси подхранващ продукт, за да станат меки, гладки и красиви.

Ако искаш да придадеш на тялото си лек слънчев загар, може да използваш блестящия лосион за след слънце за удъллжаване на тена от серията AVON Sun. Нанеси го равномерно и остави да попие напълно преди да се облечеш, за да не остави следи по дрехите ти.

Не забравяй да пиеш много течности и да хапваш по-малко солено. Наблегни на сочните плодове и зеленчуци, които ще ти дадат енергия и ще помогнат на тялото ти да не задържа вода.

Поглези се по този начин и със сигурност ще се почувстваш невероятно и ще бъдеш уверена на всяко парти!

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->